Fotoreportages Houts Gemengd Koor

naar fotoreportageHerfstconcert
Uitwisselingsconcert van het Stedelijk Helmonds Seniorenkoor met het Houts Gemengd Koor en De Vrolijke Samenzang uit Nuenen, in de Gaviolizaal op 30 september 2018.

naar fotoreportageSt. Caeciliafeest
Viering St. Caeciliafeest in De Geseldonk te Helmond, op 25 november 2017.

naar fotoreportageNajaarsconcert
Najaarsconcert met de Grenszangers in Ittervoort, op 7 oktober 2017.

naar fotoreportageDagje uit
Uitstapje naar Hasselt in Belgisch Limburg, met bezoek aan Visser Chocolade te Meeuwen en het Nationaal Jenever Museum in Hasselt, op 15 juli 2017.

naar fotoreportageKorentreffen
Korentreffen in De Geseldonk te Helmond, op 2 april 2017.

naar fotoreportageSt. Caeciliafeest
Viering St. Caeciliafeest in De Geseldonk te Helmond, op 26 november 2016.

naar fotoreportageDagje uit
Dagje uit naar de Duitse Eifel met een boottocht op de Rursee, op 23 juli 2016.

naar fotoreportage100 jaar HGK
Viering 100 jaar Houts Gemengd Koor, op 16 mei 2016.

naar fotoreportageSt. Caeciliafeest
Viering St. Caeciliafeest in De Geseldonk te Helmond, op 28 november 2015.

naar fotoreportageDagje uit
Dagje uit naar Zuid-Limburg en de Voerstreek met bezoek aan stroopfabriek en de Abdij van Val-Dieu, op 18 juli 2015.

naar fotoreportageSt. Caeciliafeest
Viering St. Caeciliafeest de St. Luciakerk en in De Geseldonk te Helmond, op 22 november 2014.

naar fotoreportageHerfstconcert
Herfstconcert in de Geseldonk op 5 oktober 2014.
Deelnemende koren: Stedelijk Helmonds Seniorenkoor, Seniorenkoor De Vrolijke Samenzang uit Nuenen, Houts Gemengd Koor is het gastkoor.

naar fotoreportageKooruitstapje
Kooruitstapje naar Soerendonk op 12 juli 2014.

naar fotoreportageLenteconcert te Ospel
Lenteconcert in de Haaze-Hoof, Aerthijsplein 3, te Ospel op 12-04-2014.
Aan dit concert doen de volgende koren mee: Zangvereniging St. Caecilia, Houts Gemengd Koor, Konzagro en Vocaal Ensemble Quintessens.

naar fotoreportageLenteconcert Bakel
Lenteconcert in de kerk te Bakel, op 30 maart 2014.

naar fotoreportageTurnhout met Museum en Kerstconcert
Dag Turnhout met bezoek aan het Nationaal Museum van de Speelkaart en een kerstconcert met De Zingende Kempen uit Turnhout, op 21 december 2013.

naar fotoreportageSt. Caeciliafeest
Viering St. Caeciliafeest in De Geseldonk te Helmond, op 23 november 2013.

naar fotoreportageHerfstconcert
Door het Houts Gemengd Koor en door het Somerens Dameskoor.
In De Geseldonk te Helmond, op 19 oktober 2013.

naar fotoreportageActiviteitenavond
De laatste repetitieavond voor de vakantie hebben we een activiteitenavond met een fietstocht voor de liefhebbers. In wijkhuis De Fonkel te Helmond, op 25 juni 2013.

naar fotoreportageVoorjaarsconcert
De deelnemende koren zijn: Kunst en Vermaak uit Bakel, Euphonia uit Aarle-Rixtel, De Bosgalm uit Lierop, Houts Gemengd Koor uit Helmond.
In wijkhuis De Fonkel te Helmond, op 10 maart 2013.

naar fotoreportageSt. Caeciliafeest
Viering St. Caeciliafeest met een Eucharistieviering in de St. Luciakerk en een feestavond in de Geseldonk op 17 november 2012.

naar fotoreportageJubileumconcert KBO Mierlo-Hout
Concert ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan van de KBO Mierlo-Hout in 't Brandpunt, Biezenlaan 29, Helmond. Op 28 oktober 2012.

naar fotoreportageKooruitstapje
Kooruitstapje naar "De Heidebloemranch" in Liessel op 30 juni 2012.

naar fotoreportageKringzangersdag 18 maart 2012
Kringzangersdag te Aarle-Rixtel: Houts Gemengd Koor; Aarle-Rixtels Gemengd Koor "Euphonia", Bakels Gemengd Koor "Kunst en Vermaak"; Gemengde Zangvereniging "De Bosgalm". Aanvang 14.00 uur

naar fotoreportage naar fotoreportageKerstconcert
Kerstconcert in de Gaviolizaal in samenwerking met De Zingende Kempen uit Turnhout, op 17 december 2011.

naar fotoreportageSt. Caeciliafeest
Feestavond van het nieuwe Houts Gemengd Koor, in gemeenschapshuis De Geseldonk, op 26 november 2011.

naar fotoreportageUitstapje
"Dagje Gemert" met bezoek aan Boerenbondsmuseum.

naar fotoreportageLenteconcert
Lenteconcert in samenwerking met oecumenisch koor "Cantimond".
In de Geseldonk te Mierlo-Hout. Aanvang 14.00 uur.

naar fotoreportageKringzangersdag
Kringzangersdag te Lierop samen met: Aarle-Rixtels Gemengd Koor "Euphonia", Bakels Gemengd Koor "Kunst en Vermaak", en de Gemengde Zangvereniging "De Bosgalm", Lierop. Aanvang 14.00 uur

naar fotoreportageKerstconcert
Kerstconcert, in samenwerking met het koor "Lighthouse", in de St. Luciakerk te Mierlo-Hout, op 19 december 2010, om 14.00 uur.

naar fotoreportageKooruitstapje
Uitstapje naar het Nationaal Beiaard- en Natuurmuseum Asten en afsluitend diner in Helmond.

naar fotoreportageAfsluitende activiteit
Het is een goede traditie om van de laatste repetitieavond voor het zomerreces een gezellige avond te maken.

naar fotoreportageKoninginneconcert
Concert van het Helmonds Mannenkoor met het Aalster Mannenkoor "Oefening en Uitspanning" en het Houts Gemengd Koor, in de H. Pauluskerk, op 25 april 2010 om 14.30 uur.

naar fotoreportageKerstconcert
Kerstzang in verzorgingshuis De Ameide op 22 december 2009 om 20.00 uur.

naar fotoreportageKerstconcert
KBO Bernadette, in het TOV-gebouw aan de Azalealaan op 22 december 2009 om 14.00 uur.

naar fotoreportageKerstconcert
samen met "Mannenkoor Lambardi" in de St. Luciakerk op 20 december 2009, om 14.00 uur.

naar fotoreportageKerstconcert
Kerstconcert in Zorgboogcentrum "De Pannehoeve" aan de Jan van Goyenlaan op 16 december 2009.

naar fotoreportageCaeciliafeest
Feestavond van het nieuwe Houts Gemengd Koor, in gemeenschapshuis De Geseldonk, op 28 november 2009.

Fotoreportages HGK "St. Caecilia"

Fotoreportages GZ "Crescendo"