Lid worden

Ja, ook u bent van harte welkom bij het Houts Gemengd Koor. Het koor bestaat ruim 90 jaar en telt op dit moment 70 leden. Hiermee zijn wij een van de grotere koren. Wij brengen een gevarieerd programma van licht klassieke tot moderne werken.
Ons koor kenmerkt zich door goed verzorgde repetities in een gezellige sfeer. Het geheel staat onder deskundige leiding van dirigent Bart Meijs.
Wij verzorgen 5 6 concerten per jaar. Hierbij krijgen wij zeer goede recensies.
Wij repeteren iedere dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de muziekzaal van de Geseldonk, Cederhoutstraat 44 in Helmond, Mierlo-Hout.

Wij willen u graag kennis laten maken met een mooie hobby. Een avondje ontspanning is een gezonde afwisseling van de dagelijkse bezigheden. Denk niet "ik kan niet zingen" bij ons koor zingt u binnen de kortste tijd het hoogste lied. Uw leeftijd is niet zo belangrijk, al hopen wij wel jonge mensen te mogen begroeten.
De maandelijkse contributie is laagdrempelig gehouden, daarvoor hoeft u het niet te laten.

Interesse!!!!
Loop eens binnen op een repetitieavond, de koffie staat voor u klaar. U kunt dan kennis met ons maken en u proeft gelijk de gezellige sfeer.

Fotoreportage repetitie op 24 mei 2011

Bron: De Loop 3 september 2010

Wilt u meer informatie?
Bel of mail naar een van de onderstaande adressen:

Harry Rademakers
Nico Vaessen
  email: hcrademakers@kpnmail.nl
email: n.vaessen@upcmail.nl

Met vriendelijke groet en hopelijk tot spoedig ziens in de Geseldonk

Bestuur Houts Gemengd Koor.