Houts Gemengd Koor   1916-2016

Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning

Het Houts Gemengd Koor heet u van harte welkom op deze site.
Graag willen wij u kennis laten maken met ons koor, niet zomaar een koor maar een koor met een rijk verleden. Een koor ook dat altijd bezig is te bouwen aan de toekomst.

klik hier voor vergroting

Met de nodige trots durven wij te stellen dat het Houts Gemengd Koor een gezonde vereniging is. Gezond op het gebied van muzikaliteit en saamhorigheid alsmede van bestuurlijk beleid.
De opkomst van onze leden bij de wekelijkse repetities is kenmerkend voor de sfeer binnen onze vereniging.

Naast de wekelijkse repetities wordt er veel aandacht besteed aan het verzorgen van de uitvoeringen.
Natuurlijk wordt er één keer per jaar een ledenvergadering gehouden, en vieren we in november het plezierige St. Caeciliafeest.

Wij vinden het fijn u hier te mogen begroeten en hopen dat u een vaste bezoeker zult worden van onze site.

De website.
Hopelijk vindt u de door u gezochte informatie op deze site. Wij hebben ons best gedaan een zo volledig mogelijk beeld te schetsen van ons koor.
Mocht u de door u gezochte informatie niet vinden, of wilt u meer informatie, neem dan met ons contact op.
U kunt de adressen vinden in de rubriek Lid worden.

VEEL LEESPLEZIER