Laatste nieuws:
Overzicht Kerstconcerten 2009 Nieuws voor leden (wachtwoord nodig) Problemen met wachtwoord oplossen

Heden en toekomst

Het koor telt op dit moment ruim 60 leden waarmee we tot de grotere koren behoren. Toch willen wij doorgroeien om zodoende de toekomst van het koor veilig te stellen.
Het repertoire omvat naast populaire en klassieke werken ook delen uit musicals.

Naast een goed verzorgde repetitie onder deskundige leiding staat bij ons gezelligheid hoog in het vaandel, immers het moet een hobby blijven. Het feit dat wij regelmatig gevraagd worden om een optreden te verzorgen is voor ons een teken dat wij op de goede manier bezig zijn.
Door het jaar verzorgen wij 4 5 concerten in en buiten Helmond. Het hoogtepunt van onze optredens is het jaarlijks Kerstconcert. Maar ook ons najaarsconcert is voor ons een belangrijk jaarlijks gebeuren. En natuurlijk niet te vergeten het oergezellige St. Caeciliafeest.

Op het St. Caeciliafeest van 26 november 2011 was het extra feestelijk.
Zie: Niet 5 maar 6 jubilarissen in de bloemen